Natuurcoaching


Natuurcoaching:

krachtige transformaties kunnen in een stroomversnelling plaatsvinden. Tijdloosheid en oneindigheid ervaren vraagt dan weer om tijd, tijd om er helemaal in te gaan zakken om één te worden met je diepere zelf. Geen gejaag en geflits maar ruimte nemen voor een totaal onthaastingservaring draagt bij tot een diepere bewustzijn en een betere balansvorming tussen lichaam en geest. Tijdens een sessie natuurcoaching neem ik je graag mee op wandel door het prachtige landschap omzoomd met wuivende wilgen en dansende rietvelden, onze diverse tuinkamers en het bloemrijke meersbos.  Tijdens gerichte oefeningen kan je heroplalen en tot intense rust komen. Geborgen en gedragen door het wuivend groen van het omliggende landschap ervaar je aan de hand van natuurcoaching onze stilteplek op zijn best. Hier kan en mag je jezelf ontvouwen en verdiepen zonder oordelen. De wijde natuur biedt jou alvast talloze spiegels in zijn schitterend licht en schaduwspel waarbij het herstel van verbindingen in relatie tot het grote geheel mogelijk wordt.

Hoe werkt het? 

Al wandelend onderzoeken we de achtergrond van je coachvraag. We verkennen wat er nu nodig is en welk pad je daar kan brengen. Door oefeningen en opdrachten leer je goed te aarden. Je landt in je gevoel en krijgt helder zicht op de keuzes die je hebt en de stappen die je nu kunt zetten. Afhankelijk van je woonplaats is er keuze uit mooie natuur op verschillende locaties.

Praktisch:

We spreken af bij De Wilde Tijm of op een goed bereikbare parkeerplaats. bij aankomst geef je je telefoon af voor bewaring. We maken gebruik van wat de natuur op dat moment voorhanden heeft. En wandeling duurt 1,5 uur - 2 uur. In principe wandelen we bij ieder weertype, behalve als de veiligheid het niet toelaat. Je Zorgt voor goede, comfortabele wandelschoenen en aangepaste kledij. 


Voor wie?

Zij die op zoek zijn naar een dieper contact met zichzelf en de natuur

zij die nood hebben aan stilte in hoofd en hart 

Zij die deugd hebben aan het buiten zijn en de natuur op een andere manier willen leren kennen.  

Zij die in burn-out, depressie of angst zitten

Zij die worstelen met zelfvertrouwen en keuzes maken

Zij die nood hebben aan onthaasting en nood hebben zich te ontdoen aan overprikkeling

...


Prijs deelname:

Een sessie natuurcoaching duurt 1,5 uur en komt op 90 euro 

Een basis coachings traject bestaat uit 6 sessies. Je kunt ook meerdere losse sessies boeken. 
Testimonials:

"super fijne coach, het voelde meteen vertrouwd. De sessies voelen warm en geborgen aan, recht vanuit het hart met een hart van goud. Ik vond het heerlijk om mee te gaan op stap. 10 minuten in stilte wandelen bracht me in contact met mijn adem, zo kon ik eerst heel rustig worden en beter bij mijn gevoel komen. Wat een verademing! In jouw traject heb ik echt kunnen voelen dat ik mezelf niet steeds hoef te bewijzen. En kwam ik tot diepere inzichten waarmee ik nog iedere dag mee aan de slag kan. Ik raad iedereen aan om zo'n traject te doen, hoe groot of klein je problemen ook zijn" Kaya helpt je echt helemaal te onthaasten en op een veilige manier in de diepte te dalen met een herbronnen out-come in no time!"

Liva"Kaya helpt je om alles wat je bezig houdt in een ander perspectief te zetten. Ze luistert aandachtig als geen ander naar je verhaal en stelt goede diepgaande vragen die je doen nadenken op een heel andere manier dan hoe je het gewoon bent. Het was fijn om op die manier met de natuur te werken. Kaya's verschillende werkvormen leverden me nieuwe inzichten op en waren ook gewoon leuk om te doen. Kaya's natuurcoaching heeft mij zaken doen inzien. Ik zou de coachingssessies aan iedereen aanbevelen. Het heeft mij alvast echt veel vooruit geholpen. Ik heb het gevoel er weer tegen aan te kunnen." 

Mieke