Sorry, registration has ended.

bloesemfeest


  • Date: 29/04/2023 16:00
  • Location: Weistraat 49, Kruisem, Belgium (Map)

Description


Daar komt de lente in het land!

Na maanden donker en grauw doet ze eindelijk met sierlijke pasjes haar intrede! 🌱Samen schudden we de winter van ons af en zeggen we dag tegen de grauwe grijze maanden om elkaar en de tuin nieuwe wind in te blazen!Een dag vol bloesems! Omzoomd met prachtige witte meidoorn hagen, wuivend kruid en fluitende vogeltjes op zwiepende tak.welkom! op ons 3 de Wilde Tijm bloesemfeest!

Een gezellig sfeervol tuinfeest waar je doorlopend op onthaasten voet genieten mag van al het verkwikkend moois in gezelschap!

- live muziek 

- lokale Blues/ folk / sing & song bands

- artisanale producten 

- biobar, 

- creatieve workshops 

- animatie 

- vuurshow 


🌿29 April ! Wilde Tijm - Bloesemfeest !🌸---------------------------------------------------------------------------Van harte welkom!
locatie: De Wilde Tijm - weistraat 49, 9750 Zingem

Aanvang 14 u- 24 u
inkom: 10 euro
kinderen onder de 18jaar gratis.

Het geld gaat naar onze artisten en onze werking. Zo kunnen we in de toekomst nog veel leuke activiteiten voor jullie neer zetten. *kom bij voorkeur te voet of met de fiets*
Voor wie niet anders kan.
parkeren kan aan de voet van de drie Jagersbrug.(dat is de brug dat over de Schelde duikt en Zingem en de zwalmstreek met elkaar verbindt).
Van hieruit is het slechts 15 min wandelen op verharde weg.
Deze auto vrije straat met aan beide kanten groene hooilanden, met pinksterbloemen glinsterende grachten en wuivend riet onder hoge boomtoppen brengt jou tot vlak aan onze magische tuinpoorten.


Van harte welkom!