Sorry, registration has ended.

  • Date: 13/02/2022 21:00 - 13/02/2022 06:00
  • Location: Weistraat 49, Kruisem, Belgium (Map)

Description

Ook altijd gedroomd om een eigen drum te maken? Je voelt al een tijdje iets in jezelf schuiven maar je weet niet goed wat? Asof je geroepen wordt naar een ander soort pad? Je bent nieuwsgierig, je bent er nog niet toe gekomen,...je twijfelt nog...
Een drum helpt om jezelf in je kern te sterken.
Dit oude instrument, een cirkel staat symbool voor 'levenswiel', geen begin, geen einde. Ze verbindt het hier en nu maar ook alles daar om heen uit voorbijgaande levens en wat nog komen zal.
Met een drum trek je aandacht voor dat wat in de tijd opgeroepen mag worden. Wie zijn eigen spirit- drum bespeelt zal jou bevestigen dat het je hartslag en levensvibratie versterkt en zo ook je intenties rein zet als je focus verscherpt.
De vibraties van de drum voelen wij niet alleen als mens, dier, plant of boom maar ook in spirit verbonden met het grotere cosmische geheel.
Zo heeft iedere drum naast zijn zijn eigen uitzicht ook zijn eigen geluid. Sommigen zijn dof en vol anderen eerder sprankelend, fris, zoet, stil of luid.
Met haar stem nodigt ze uit om te luisteren en in verbinding te gaan met wat zich op dat moment toont. Ze zuivert ruis en reinigt gedachten.
De winter is een moment van inkeer en rust om samen te glooien met je hartslag en te voelen wat binnenin leeft.
Om zuurstof te halen zonder gejaag. En uit de stilte dat neerstrijkt stapsgewijs nieuwe moed voor jezelf in mildheid te vleugelen. Zoals de gans dit doet wanneer ze haar vleugels opent tijdens haar zilveren vlucht boven het winterse landschap.
Tijdens de reis naar de spirit van jouw drum kiezen we voor de fijnste materialen en tunen we in op de energiegolf van de natuur in resonatie met het ritme van jouw authentieke hartslag. Wat verlangt jouw ritme? waar wilt het heen? Wat vertelt jouw vibratie jou wanneer jij luistert naar de drum in het landschap?

Samen nemen we tijd om te luisteren naar jou.
Het uitgestrekte landschap voert dromen aan en voedt met reine zuurstof van de winter jouw intenties voor een nieuw begin met het lengen van het licht in het vooruitzicht van de lente.
Gegrond door meditatie kom je in contact met jouw spiritdier en de daarbij horende oude Keltische symboliek.
Zij zijn je reisgezellen bij het weven van je intensies van de levenskoord en scheppen helderheid in het duister om het licht van de zon beter te kunnen omarmen in moeilijker tijden.
Onthuld in de warme wakende vlam van de houtkachel begeleiden we je graag met zachte hand, een luisterend hart en oor als in ambacht jouw proces tot het bouwen van jouw authentieke spirit drum.
Het maken van een spirit -drum gaat dan ook veel verder dan enkel de ambacht en klaar. Maar gaat over verbinden en delen als helen. Zo leerden onze voorouders ons het van generatie op generatie.
Iets wat we jou graag in waarde en liefde meegeven tijdens jouw authentieke creatie.
Van harte welkom.


🌿
Prijs: 297€ alles inbegrepen. Huid, frame + toebehoren, begeleiding, plantaardige lunch, kruidenthee en gezonde versnapering.
Start: 9 u - 18 u
Locatie #dewildetijm Zingem
Inschrijven: graag voor donderdag via info@crenatuur.be