Burn- out 'your light call'

jouw burn-out,  

your light call!

In onze maatschappij zijn we snel geneigd om alles vanuit ons hoofd op te lossen terwijl we nog zoveel meer kwaliteiten hebben. We zijn het voelen verleerd en leven gefragmenteerd in een ruch richting ons pensioen om daar dan aan de eindmeet alles te doen waar we zo hard naar verlangen. Maar wat met de tijd inbetween lines? Een zee vol gedachtengolven ligt je aan de voeten. Wanneer spring ik en volg ik mijn hart? Wat zullen mijn kinderen denken? Partner? ouders? Vrienden? collega's?
Je voelt de nood tot verandering maar je stikt in het zand. Zelfs de kleinste korrel weegt je op het einde van de dag te zwaar. Het water staat je aan de lippen! Het is tijd voor verandering! Want zo kan het niet langer!


Na een intake gaan we gericht samen op zoek naar waar de schoen wringt. Wat werkt niet meer voor jou? Wat werkt er wel voor jou, welk verlangen zit daar onder en welke stemmen houden jou in het spel van het lichtje aan-uit knippen? Waardoor je niet vooruit geraakt en uiteindelijk in een burn-out vast zit. 


Bij De Wilde Tijm zetten we alvast in op hoe je je eigen kwaliteiten en talenten kan her-ontdekken en gericht kan inzetten op weg naar datgene waar je naar toe werkt. Dat doen we door middel van gesprekken, door te wandelen, door het visueel maken in tekeningen, lichaamsgerichte ademhalingsoefeningen als praktische oefeningen die je meteen kan inzetten in het dagelijks leven. Zo maken we het ongrijpbare grijpbaar en ontstaat er op een organische manier verandering die je zelf kan vastpakken en inzetten!

  'Uit je hoofd en in je lijf. Stoppen met piekeren. Rust ervaren en implimenteren zodat je terug kunt voelen wat echt telt'


Van gespannen naar ontspannen
Van denken naar voelen
Van chaos naar overzicht en helderheid
Van opgebrand naar vol-waardige duurzame energie
Van in gevecht met jezelf naar acceptatie
Van overprikkeld en (over)gevoelig naar krachtig en vrij
Van zelf-afwijzing naar zelf-liefde en zelfzorg
Van afgesneden van je gevoel naar het volgen van je intuïtie
Van 'ik weet niet wat ik wil' naar een duidelijke ervaren en handelen
Van een ongezonde levensstijl naar kwaliteitsvolle leven vol vitaliteit
Van ongezonde voeding naar evenwichtig smaakvol eye opener vol mineralen en vitamines

Ook zin om kom af te maken met jouw valkuilen en patronen? En om op de diepere lagen binnen jezelf en omgeving rust en duurzame verandering te ervaren?
Aarzel dan niet. En neem contact op voor een gratis intake gesprek. 

Op die manier kom je alvast te weten of onze visie en werkwijze past bij wat jij zoekt.


 • Individuele coaching:
 • Een coachingsgesprek duurt anderhalf uur en kost 70€.
 • Intake gesprek ter kennismaking: Gratis
  Werkwijze van een coaching:
  Tweemaal per maand plannen we een individuele coaching van anderhalf uur waarbij we aan de slag gaan met jouw vraag. Samen gaan we naar de kern. We kijken naar patronen die zich nu in je leven manifesteren en hoe jij jouw plek in het leven kan innemen en kan onluiken. Je krijgt inzicht in wat speelt. We formuleren concrete stappen dat jou helderheid bieden en waarmee jij aan de slag kan.

Nog te moe voor jouw eerste stappen? Je hebt nood aan rust in je hoofd en herstel?

 • Wilde Tijm biedt al sinds enkele jaren Burn-out trajecten aan: prijs: 250€.
  dit telkens op dinsdag- of donderdagvoormiddag, van 9u30 tot 12u30. Samen gaan we in kleine groep op milde wijze stap voor stap naar herstel. Hierin is de natuur onze groene draad, onze trouwe compaan. Naast het maken van ruimte om in een gezellige sfeer samen te zijn en ervaringen uit te wisselen gaan we in dialoog met  praktische oefeningen om lichaam & geest in balans te brengen om zo over te gaan naar een evenwichtig leven waaruit we kracht putten om onze focus helder te krijgen. Daarnaast gaan we ook actief aan de slag bij de Wilde Tijm (Zingem) of in Laurences Moestuin (Mullem) om ons lichaam te voorzien van een goeie portie zuurstof!


Van harte welkom

Kaya

Kayajakovits@gmail.com - 0477549373