De natuur als coach  - opleidingen


De natuur als coach:

krachtige transformaties kunnen in een stroomversnelling plaatsvinden. Tijdloosheid en oneindigheid ervaren vraagt dan weer om tijd, tijd om er helemaal in te gaan zakken om één te worden met je diepere zelf. Geen gejaag en geflits maar ruimte nemen voor een totaal onthaastingservaring draagt bij tot een diepere bewustzijn en een betere balansvorming tussen lichaam en geest. De Natuur is zonder twijfel mijn medium om jou op weg te helpen en in te begeleiden en vormt doorheen al mijn begeleidingen een gouden draad aan wijsheden en inzichten dat ik graag met je deel.

Tijdens een sessie neem ik je graag mee op wandel door die prachtige magie aan diverse landschappen elk met hun specifieke eigenschappen.

Vervolgens ontvouw en verdiep je jezelf zoals je bent. De wijsheid van de natuur ondersteunt en biedt houvast. Met haar talloze spiegels in zijn schitterend licht en schaduwspel biedt zij de mogelijkheid tot verbindingen en herstel in relatie tot jezelf, de andere en het grote geheel zonder oordeel.

Hoe werkt het? 

We verkennen wat er nu nodig is en welk pad je daar kan brengen. Door oefeningen en opdrachten leer je goed te aarden en maak je contact met je ademhaling. Jouw gevoel is je persoonlijk compas waarbij ik je ondersteun om helder en zuiver te krijgen zodat je in de toekomst de juiste keuzes kan nemen die je hebt te nemen en de stappen die je daarbij kunt zetten. 

We maken gebruik van wat de natuur op dat moment voorhanden heeft. De duur van een sessie is 1,5 uur - 2 uur. In principe wandelen we bij ieder weertype, behalve als de veiligheid het echt niet toelaat. Je Zorgt best voor goede, comfortabele wandelschoenen en aangepaste kledij. Je GSM laat je thuis of geef je af.


Voor wie?

Zij die op zoek zijn naar een dieper contact met zichzelf en de natuur

zij die nood hebben aan stilte in hoofd en hart 

Zij die deugd hebben aan het buiten zijn en de natuur op een andere manier willen leren kennen.  

Zij die in burn-out, depressie of angst zitten

Zij die worstelen met zelfvertrouwen en keuzes maken

Zij die nood hebben aan onthaasting en nood hebben zich te ontdoen aan overprikkeling

...


Prijs deelname:

Een sessie natuurcoaching duurt 1,5 uur en komt op 70 euro 

Een traject bestaat uit 5 sessies (350 euro). Je kunt ook meerdere losse sessies appart boeken. 
Testimonials:

"super fijne coach, het voelde meteen vertrouwd. De sessies voelen warm en geborgen aan, recht vanuit het hart met een hart van goud. Ik vond het heerlijk om mee te gaan op stap. 10 minuten in stilte wandelen bracht me in contact met mijn adem, zo kon ik eerst heel rustig worden en beter bij mijn gevoel komen. Wat een verademing! In jouw traject heb ik echt kunnen voelen dat ik mezelf niet steeds hoef te bewijzen. En kwam ik tot diepere inzichten waarmee ik nog iedere dag mee aan de slag kan. Ik raad iedereen aan om zo'n traject te doen, hoe groot of klein je problemen ook zijn" Kaya helpt je er echt helemaal door. Je voelt het al bij het eerste woord van haar stem. Het is diep onthaasten op een veilige manier dat ik nog niet vaak heb mee gemaakt. Kaya is niet bang om met jou mee in de diepte te dalen met een herbronnen out-come on the other side!"

Liva"Kaya helpt je om alles wat je bezig houdt in een ander perspectief te zetten. Ze luistert aandachtig en ordent als geen ander je verhaal, stelt goede diepgaande vragen die je doen nadenken en op een heel andere manier naar de zaken kijken. Het was fijn om op die manier met de natuur te werken. Kaya's verschillende werkvormen leverden me nieuwe inzichten op en waren ook gewoon leuk om te doen. Kaya's natuurcoaching is nuchter, aardend en ter gelijk spiritueel. Ik zou de coachingssessies aan iedereen aanbevelen. Het heeft mij alvast echt niet één maae meerdere eye openers opgeleverd. Ik heb het gevoel beter zicht te hebben nu op mijn eigen patronen en hoe hier mee aan de slag te gaan".

Mieke