Open tuindagen

In een grote tuin Vol magie en twinkelende stilte valt er steeds wel iets te beleven. Vele handen weven 'lichtwerk'.

De Wilde Tijm tuin bruist vol betoverende rust en schoonheid. Graag bieden we de kans aan derden om mee deel uit te maken bij het samen vormgeven van de tuinen.  

Voel je het kriebelen? Heb je zin om je handen mee in de dragende aarde te steken? Dan zijn onze open tuindagen zeker iets voor jou!


Voor wie zijn de openwerkdagen voorzien? 

Voor al wie zin en verlangen heeft naar meer verbinding met natuur en geniet van het deugdzaam vertragend vertoevend in het groen. Jong, oud, groot of klein, op tuinieren staat geen leeftijd! 

Bij de Wilde Tijm ben je steeds van harte Welkom!  


Hoe zien onze open tuindagen er uit? 

Als vrijwilliger help je op vrijwillige basis mee in het onderhouden van de tuin. Afhankelijk van jouw energie ga je op eigen tempo aan de de slag met kleine of grote tuinklusjes.

Enkele voorbeelden: voorzaaien, verspenen, wieden, composteren, maken van plantstekjes, mulchen, plukken, oogsten, gier trekken, inmaken en opleggen van de oogst, ...). 

Op het einde van de activiteit schuiven we gezellig aan de tuintafel voor een eenvoudige plantaardige lunch als bedanking en kunnen er nog enkele vragen beantwoord worden.

Wanneer?

Je vindt ons telkens op woensdagen van 9u - 12 u in de tuin.


Zelf meebrengen: 

Aangepast schoeisel + kleding, tuinhandschoenen, drinkfles.

Deelname: 

Deze deelname is gratis

Kom je graag langs? Geef ons dan een seintje per sms 0477549373, pm of een mailtje info@dewildetijm.be